top of page

RACHEL A true zest for life

We cannot all do great things in life.

But we can all do small things with great love.

(Queen Elizabeth, in her Christmas speech 2016).

Rachel (1926) studeert Duits in Oxford, een opmerkelijke keuze voor een jonge vrouw in 1944. Toch brengt deze studie haar veel, want na een leerzame inwerkperiode (in achtervolgingstechnieken en verborgen camera-opnames) start ze haar carriere bij MI6. Dit fascinerende werk leidt haar naar Nederland waar zij haar grote liefde ontmoet.

Rachel's levenslust zorgt voor een vol en boeiend leven. Tot op de dag van vandaag. Haar dochter Sarah van der Wilden maakte een boek over het leven van haar moeder; "In 2016 is mijn moeder 90 jaar oud geworden. Ik was nieuwsgierig naar haar leven, vooral naar de eerste 45 jaar". Zo begon ik aan een reeks interviews. Haar verhalen heb ik opgeschreven in dit boek".

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Volg Orange
  • facebook.png
  • twitter.png
  • linkedin.png
RSS Feed
bottom of page