top of page

Leiderschap & Organisatieontwikkeling

Voor ondernemers en partners in een maatschap die willen groeien in hun leiderschap en samenwerking met anderen
Persoonlijke groei in leiderschap
 

In dit intensieve programma gaan 8 tot 10 deelnemers aan de slag. Deelnemers werken aan hun eigen coachvraag en ontwikkeling; maar in interactie met anderen. Doel is het verstevigen van leiderschap vanuit je eigen persoonlijkheid. Soms spelen vragen zich op een dieper niveau af en is het aanleren van vaardigheden niet voldoende. Om persoonlijk leiderschap naar een hoger niveau te brengen en effectiever te worden is het dan nodig om; inzicht te krijgen in persoonlijke gedragspatronen; belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe mogelijkheden te creëren; bewust te worden van eigen drijfveren en zingeving; bewust keuzes te maken. 


 

Leiderschap en samenwerking in de maatschap

Binnen een maatschap zijn er meestal een aantal partners die samen de leiding over de maatschap hebben. Daarnaast, en in de eerste plaats zijn zij als professional in de maatschap werkzaam. Vaak zien zij elkaar niet dagelijks en dat heeft invloed op de communicatie en afstemming. 

Het doel bij deze vorm van coaching is het verstevigen van het leiderschap en de onderlinge samenwerking, waarbij iedereen in de maatschap doet wat bij hem/haaar past en die leidt tot maximale bijdrage aan de resultaten van de maatschap. Klik hier voor meer informatie

 
 

Heb je interesse of vragen?
Neem contact op via het contactformulier of bel Gea ter Heege: 06-536 86 270.

bottom of page