top of page

Over Orange

Organisatiekunde en psychologie als leidraad voor (persoonlijk) leiderschap, identiteitsontwikkeling en samenwerking
Gea ter Heege

Gea ter Heege (1963) studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit van Amsterdam. Na haar studie is zij werkzaam geweest als organisatie-adviseur bij onder meer Bakkenist Management Consultants en organisatie-adviesbureau Zuidema. Daarna werkte zij gedurende zes jaar aan de Vrije Universiteit als programma-manager in een onderzoeksprogramma van de Europese Commissie, gericht op harmonisatie van zorg in Europa. Aan dit programma namen 9 universiteiten in Europa deel.

Sinds 1997 voert zij een eigen advies- en coach-praktijk.

Coachvragen liggen zowel op het gebied van individuele coaching als op het begeleiden van teams en partners in organisaties. Ontwikkelen en verstevigen van (persoonlijk) leiderschap, samenwerking en identiteit zijn hierbij sleutelwoorden. De pijlers van het coachen zijn resultaatgerichtheid; zingeving en interactie; juist in relatie met anderen wordt ontwikkeling zichtbaar. 

 

Vanuit haar coachpraktijk heeft zij jaren lang ervaring opgedaan in het werken met biografieën. Sinds 2015 zet zij deze ervaring ook in bij het begeleiden van mensen die hun eigen biografie of die van een naaste willen vastleggen in een boek. Dit doet zij middels individuele coaching en begeleiding, maar ook door het aanbieden van een workshop-serie van 7 bijeenkomsten.

Gea ter Heege is getrouwd met Nico Jonk. Samen hebben zij 2 kinderen; Nils en Hannah.

Zij woont in Amsterdam. 

 


 

Gea ter Heege

Heb je interesse naar de mogelijkheden voor coaching en begeleiding?
Neem contact op via het contactformulier of bel Gea: 06-536 86 270.

bottom of page