top of page

Publiceer je eigen biografie

Maak een biografie over het leven van jezelf
of een familielid
Workshopserie Levensportret

Wil jij het leven van jezelf of een naaste vertellen, een document van waarde produceren, de stappen in jouw leven of dat van iemand anders markeren en een document van waarde creëren? Doe dan mee aan de workshopserie "LEVENSPORTRET" en publiceer jouw eigen biografie (of die van een naaste). Ook zal meedoen je veel inzicht geven in je eigen levensgeschiedenis. Meer informatie over de workshopserie vind je  hier.

 

My life @work

Wil je een bijzondere loopbaan, beroep, familiebedrijf of ander werk-gerelateerd verhaal vertellen? My life @work is echt iets voor jou als je de verbinding wilt maken tussen je eigen identiteit en je loopbaan, je plek in een (familie)bedrijf of als je de mooie dingen die je hebt gecreërd in werk wilt vastleggen in een mooi boek. 


 

Individueel traject

Ontvang persoonlijke begeleiding bij het tot stand brengen van een door jezelf geschreven biografie. Het kan hier gaan om je eigen biografie, of van iemand die je na staat. Er is veel aandacht voor je eigen persoonlijke proces en je wensen voor het boek. Je doorloopt verschillende fasen in een op maat gemaakt proces naar aanleiding van je wensen. Onderwerpen die aan bod komen zijn; feiten, verhalen en thema's in je stamboom en levenslijn, biografisch profiel, doelgroep en verhaallijn, opbouw van het boek, schrijfproces, vormgeven en drukken. 

Uiteindelijk realiseer je je eigen boek van A tot Z, en geef je je boek uit in eigen beheer. Hiertoe werken we samen met een vormgever en eventueel eindredacteur, en drukker. Mijn doel hierbij is om een boek tot stand te brengen waarbij inhoud, opbouw en vormgeving van het boek een unieke weerspiegeling vormen van wie je bent en waar je voor staat. 

 
 

Heb je interesse of vragen?
Neem contact op via het contactformulier of bel Gea ter Heege: 06-536 86 270.

bottom of page