top of page

Nieuwe Workshop-serie Biografie start 27 september 2018

Wil jij het leven van jezelf of een ander vertellen en een document van waarde creëren? Doe dan mee aan de workshop serie "BIOGRAFIE" en publiceer jouw eigen biografie (of die van een dierbare naaste). Meedoen zal je veel inzicht geven in je eigen levensgeschiedenis. Verdiep je in de feiten, de verhalen en de verbanden tussen de verhalen. In de workshop-serie ga je op zoek naar familiethema's in je stamboom en de gebeurtenissen in je leven die je (of je naaste) gevormd hebben. Wij begeleiden je in 7 workshops naar een uniek boek dat gaat over identiteit, familie en levensloop.

Data: Op donderdag 27 september 2018 start de volgende workshop-serie. Locatie Randstad (Amsterdam). Overige data in 2018; 25 oktober, 22 december.

Data in 2019; 27 januari; 21 maart; 23 mei; 26 september. Boekpresentaties en evaluatie; nader te bepalen datum in overleg.

Naast inhoudelijke presentaties en coaching ga je zelf actief aan de slag in de workshops. Zo leer je ook veel van je mede-cursisten. Met elkaar zorgen we ervoor dat jouw boekproces actief en levend blijft. Ook bespreken we elke workshop een meer of minder “bekende” biografie. Er is veel aandacht voor jouw individueel proces. Ook besteden we aandacht aan hoe je je boek wilt vormgeven en ontvang je schrijftips tijden je schrijfproces. Na anderhalf jaar ligt jouw boek op de plank. Mocht je er langer over willen doen dan kan dat natuurlijk. Je hebt na de workshops alle bagage om je boek zelf af te ronden, maar kunt ook nog begeleiding krijgen als je wilt. Tijden: van 15.00 tot 19.30 uur. Kosten € 1400 (€ 200,- per workshop). Mogelijkheid tot gespreid betalen.

Programma van de workshops

1. Verhalen uit de stamboom

2. Uittekenen van een levenslijn

3. Biografisch Profiel

4. Opzet en indeling boek

5. Schrijfproces

6. Vormgeving en drukproces

7. Van 1e concept naar realisatie boek

Het programma is zo opgesteld dat in anderhalf jaar jouw boek op de plank kan liggen. Maar je kunt ook actief deel nemen aan de workshops en je eigen tijdlijn volgen.

Contact Heb je interesse in deze workshop-serie of heb je vragen, neem dan contact op via het contactformulier of bel Gea ter Heege op: 06-536 86 270.

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Volg Orange
  • facebook.png
  • twitter.png
  • linkedin.png
RSS Feed
bottom of page