top of page

Masterclass Levensportret zaterdag 13 mei 2017

Wil jij een biografie maken van jezelf of van iemand die dichtbij je staat? Wil je een bijzonder verhaal voor het voetlicht brengen? Denk je er wel eens over om een boek te schrijven (dik of dun)? Bijvoorbeeld over je eigen leven, of dat van je vader of je moeder? Wil je weten hoe je het aan kunt pakken en structureren en wil je alvast aan de slag? Doe dan mee aan deze MASTERCLASS LEVENSPORTRET en leer hoe in jouw familie de feiten, de verhalen en familiethema’s samenhangen. Verdiep je in stamboom en levenslijn en schrijf alvast een stukje van jouw verhaal. Voorbereiding is niet nodig.

OCHTEND

  • Mini-college Levensportret

  • Het verband tussen feiten, verhalen en familiethema's

  • Familie-DNA, stamboom en levenslijn.

MIDDAG

  • Schrijven, vormgeven en drukken van je boek!

  • Schrijfoefening van onderwerp uit de ochtend

  • Do’s en Donts bij het maken van een levensportret.

LOCATIE; AMSTERDAM/DATUM; zaterdag 13 mei 2017

KOSTEN; 95 EURO (ex. 21% BTW)

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Volg Orange
  • facebook.png
  • twitter.png
  • linkedin.png
RSS Feed
bottom of page