top of page

Levensportret op Famillement 2016

Levensportret op Famillement, juni 2016

Op donderdag 2 juni hebben we deelgenomen aan het Famillement in Utrecht. Een dag boordevol stambomen en familiegeschiedenis! Op het programma stonden onder andere interviews met Annejet van der Zijl, Jan Siebelink en Dominique van der Heyde (Verborgen Verleden). Naast lezingen, workshops, rondleidingen was er de informatiemarkt met een stand van Levensportret, naast een stand van ThingsToRemeber van Cora de Roon, vormgeefster van "Twente met Hart en Ziel" en ProBook, de drukker. Wil je meer weten over het famillement en welke organisaties er nog meer aan hebben deelgenomen, kijk dan op de blogspot van het famillement.

Kijk hier naar een aflevering van VPRO BOEKEN waarin Jan Siebelink en Annejet van der Zijl vertellen over hun laatste boek "Margje" en "De Amerikaanse prinses".

Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Volg Orange
  • facebook.png
  • twitter.png
  • linkedin.png
RSS Feed
bottom of page